Универсален набор за работа с аудио и видео

Вероятно на почти всеки човек някога му се е налагало да преобразува аудио и видео файлове от един формат в друг, да тегли видео от сайтове като youtube, да извлече музика или картинка от видео и още много други. За всичко това са нужни отделни програми, които често са платени. Нужно е и доста време да ги намерите в Интернет, да ги изтеглите и инсталирате.

Ако искате да прескочите всички тези неприятни дейности можете да използвате Free Studio разработка на DVDVideoSoft (www.dvdvideosoft.com). Това е пакет от около 50 програми с разнообразни възможности, които лесно се стартират чрез Free Studio Manager. Програмите са разделени в 8 категории за да ги намирате по-лесно. За около 1 година съм ползвал около половината програми и съм много доволен.

Недостатък на Free Studio е, че по време инсталацията се опитва да инсталира RealPlayer, Registry Reviver, а след това ви отваря страница в Интернет, където ви предлага да си изтеглите още софтуер. Ако четете внимателно и махате ненужните отметки няма да имате никакви проблеми. ManagerBig

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *